Acasă Politica Alina Gorghiu: Auziți zilnic la TV despre alegeri interne în PNL. Să...

Alina Gorghiu: Auziți zilnic la TV despre alegeri interne în PNL. Să știți că acest subiect nu e top la PNL. Va fi organizat anul acesta, că asta prevede statutul, dar nu facem din el pivotul vieții politice românești. Prioritatea 1 este sănătatea românilor

Fostul lider PNL, Alina Gorghiu, ii asigura pe romani in ultima sa postare de pe facebook, ca prioritatea o reprezinta pentru liberali binele romanilor, in special in prezent sanatatea si crearea unui buget. Aceasta ii sfatuieste pe romani sa nu creada ca prioritatea numarul 1 o reprezinta functiile avand in vedere faptul ca se vorbeste des la televizor despre alegeri interne in PNL. Aceasta a mai spus ca subiectul nu este nici macar unul de top la PNL.

Postarea integralaa a Alinei Gorghiu:

Auziți zilnic la TV despre alegeri interne în PNL. Să știți că acest subiect nu e top la PNL. Va fi organizat anul acesta, că asta prevede statutul, dar nu facem din el pivotul vieții politice românești.
Prioritatea 1 este sănătatea românilor. Ca si adoptarea unui buget care să reprezinte instrument de creștere economică, baza solidă pentru dezvoltarea României în următorii 4 ani. Abia apoi vom organiza alegerile interne în PNL.
Vom ține cont de evoluția pandemiei, de cum evoluează vaccinarea, ce restricții vor mai fi.
Personal, îmi doresc ca acest Congres al PNL, atunci când va fi, să aiba loc față în față, să putem să vorbim direct cu colegii din toată țara.
#pnl #congres

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here