Acasă Politica Ana Birchall dupa ce fostul europarlamnetar Marian Zlotea a plecat peste hotare...

Ana Birchall dupa ce fostul europarlamnetar Marian Zlotea a plecat peste hotare imediat dupa condamnare: Solicit de urgență Ministerului Justiției ca, în principal, împreună cu Parchetul General și CSM să vină urgent cu măsuri care să împiedice fuga din țară a acestor persoane!

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, reactiomneaza dupa ce astazi si fostul europarlamentar PDL, Marian Zlotea, a plecat peste granita la scurt timp dupa ce a fost condamnat. Aceasta a spus pe pagina sa de facebook ca toti cei condamanti se autointitiuleaza „victime politice” si fug din tara in strainatate „unde isi afiseaza opulenta cu maxima obrznicie”. Acesta socilita de urgență Ministerului Justiției ca, în principal, împreună cu Parchetul General și Consiuliul Suprem al Magistraturii, să vină urgent cu măsuri care să împiedice fuga din țară a persoanelor condamnate.

”Condamnatul pentru acte de corupție Marian Zlotea devine „fugarul” și „refugiatul politic” Marian Zlotea! Da, ați citit bine.. acest domn scrie pe FB că este victimă politică și a solicitat în altă țară statutul de refugiat politic, deși la ora aceasta ar fi trebuit legal să fie în custodia autorităților române! Este un déjà vu că toți condamnații pentru corupție (când ar trebui să execute pedeapsa și să returneze statului român banii furați) să invoce că sunt victime politice, sunt persecutați politic și își iau tălpășița în alte țări de unde râd în nas autorităților statului român!

Solicit de urgență Ministerului Justiției ca, în principal, împreună cu Parchetul General și CSM să vină urgent cu măsuri care să împiedice fuga din țară a acestor persoane certate cu legea (de exemplu de ce și în ce condiții sunt ridicate, cu destul de multă ușurință, măsurile precum controlul judiciar, interdicția de a părăsi țara, consemn la frontieră etc?!). Până la urmă politica penală a unui stat este făcută ținând cont în primul rând de realitățile din țară, or, în ultima vreme, deja devine o modă ca toți condamnații să își ia tălpășița și să nu execute pedeapsa prevăzută de hotărârea judecătorească, să nu returneze statului român banii furați. În schimb, cu tupeu, fie se dau cu zmeul, fie sunt prin țări exotice, fie își afișează opulența prin vile luxoase în Italia sau invocă, cu maximă obrăznicie, că sunt „victime politice”… Când furau banii românilor cinstiți nu mai erau „victime politice”???”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here