Acasă Extern Angela Merkel ii ia apararea presedintelui Donald Trump dupa ce a fost...

Angela Merkel ii ia apararea presedintelui Donald Trump dupa ce a fost cenzurat pe toate retelele de socializare: ”Se poate interfera in libertatea de exprimare, dar in limitele definite de legislator, nu prin decizia conducerii unei companii. Consideram problematică inchiderea definitiva a conturilor presedintelui american pe retelele de socializare”

Cancelarul Angela Markel i-a luat apararea presedintelui american Donald Trump luni dupa amiaza intr-o conferinta de presa sustinut in fata jurnalistilor. Acesta a spus ca considera un abuz si problematica inchiderea definitiva a conturilor presedintelui Donadl Trump pe Twitter (e vorba de contul personal care a fost inchis permanent, cel al Casei Albe care a fost inchis doua saptamani si cel al echipei de campanie, inchis de asemena doua saptamani) si Facebook (unde nu mai poate posta nimic pe termen nedeterminat). Acesta a atras atentia ca liberatatea de wxperimare nu poate fi decisa de catre conducerile unor companii.

”Se poate interfera in libertatea de exprimare, dar in limitele definite de legislator, nu prin decizia conducerii unei companii. Consideram problematică inchiderea definitiva a conturilor presedintelui american pe retelele de socializare”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here