Acasă Noutati interne Beatrice Mahler: "Locurile din Secția Covid sunt ocupate în primele minute după...

Beatrice Mahler: „Locurile din Secția Covid sunt ocupate în primele minute după externarea pacientului. Practic, acceptăm pacienți care știm că vor veni, solicitați de către DSP pentru internare cu stare gravă, pe locurile celor care urmează să fie externați. Este o situație care parcă ne sufocă de la o zi la alta, este un corset în care am intrat și nu mai găsim soluții. Vom avea niște cifre de mortalitate extrem de mari pentru această lună și, dacă lucrurile continuă în această direcție, decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”

Directorul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a avertizat marti seara la Digi24 ca locurile la sectiile de terapie intensiva sunt ocupate imediat in primele minute dupa ce un pacient a fost externat de catre un alt pacient. Aceasta a spus ca cadrele medicale mai fac cu greu fata numarului tot mai mare de internari si situatiei acutale provocate de pandemie. Beatrice Mahler a avertizat de asemenea ca in prezent sunt cifre extrem de mari de imbolnaviri si ca luna decembrie va fi o luna in care romanii vor plange foarte mult.

„Locurile din Secția Covid sunt ocupate în primele minute după externarea pacientului. Practic, acceptăm pacienți care știm că vor veni, solicitați de către DSP pentru internare cu stare gravă, pe locurile celor care urmează să fie externați. Este o situație care parcă ne sufocă de la o zi la alta, este un corset în care am intrat și nu mai găsim soluții. În Secția COVD lucrurile sunt extrem de delicate, noi am mărit capacitatea și cu toate acestea nu știm de unde o să găsim locuri pentru pacienți care vin peste noapte”, a declarat, la Digi 24, Beatrice Mahler, directorul Institutului Marius Nasta.

„Este o transmitere comunitare intensă. Suntem loviți din multe direcții și este un moment greu, dificil, în acest moment nu văd să meargă într-o direcție pozitivă, favorabilă pentru pacienții noștri. Vom avea niște cifre de mortalitate extrem de mari pentru această lună și, dacă lucrurile continuă în această direcție, decembrie va fi o lună în care vom plânge mult”, a precizat Beatrice Mahler.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here