- Advertisement -
Acasă Noutati interne Beatrice Mahler: "Tot mai multe persoane infectate cu coronavirus ajung la Institutul...

Beatrice Mahler: „Tot mai multe persoane infectate cu coronavirus ajung la Institutul „Marius Nasta” cu forme grave ale bolii si sunt internate la Terapie Inentisiva. Nu înțeleg de ce aceste persoane așteaptă să se vindece la domiciliu atunci când văd că starea lor de sănătate nu e bună și nu apelează la medicul de familie sau la serviciul 112, decât într-un moment în care riscul pentru viața lor este major”

- Advertisement -

Beatrice Mahler , managerul Institutului „Marius Nasta” din București, a declarat duminica seara la Digi24 ca la institutul pe care il conduce ajung tot mai des persoane cu forme grave ale bolii care necesita internarea de urgenta la sectiile de terpie intensiva. Aceasta spune ca nu intelege de ce foarte multi oameni care observa primele simptome ale bolii nu apleaza la medicul de familie si asteapta pana ce situatia lor se inrauteste, mai ales ca ii poate costa propria viata.

„Este o situație care a început să fie prezentă în ultimele zile sau pe care eu am constatat-o la Institutul Marius Nasta ca fiind prezentă sau din ce în ce mai frecventă. Pacienți cu forme severe de afectare care ajung în Institut cu saturații de 50-60%, veniți direct de la domiciliu, netestați și care nu se reușește compensarea stării lor de insuficiență respiratorie și necesită internarea în terapie intensivă. Nu înțeleg de ce aceste persoane așteaptă să se vindece la domiciliu atunci când văd că starea lor de sănătate nu e bună și nu apelează la medicul de familie sau la serviciul 112, decât într-un moment în care riscul pentru viața lor este major”, a spus Beatrice Mahler.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here