Acasă Politica Bunicul Luizei: Am sperat că după acea revoluție vom avea o țară...

Bunicul Luizei: Am sperat că după acea revoluție vom avea o țară ca afară, ne-au mințit. Domnul Dincă nu are nicio emoție. Știe că pentru el aceste reconstituiri nu au nicio semnficație, se joacă un teatru ieftin! Lui Gheorghe Dincă nu am ce să îi reproșez. Poate doar că a răpit-o, dar în rest el nu are nicio vină. Cei care nu își fac treaba sunt vinovați!

Momente dificile astăzi pentru familia Luizei Melencu. Astăzi anchetatori vor face la Caracal reconstituirea presupusei crime a tinerei, alături de Gheorghe Dincă. 

Într-o intervenție la România TV, bunicul Luzei Melencu s-a arătat profund afectat de evenimentele ce vor avea loc astăzi și despre ancheta pe care o fac oamenii legii. 

”Am sperat că după acea revoluție vom avea o țară ca afară. Ne-au mințit, nu au fost în stare să facă nimic bun. Domnul Dincă nu are nicio emoție. Știe că pentru el aceste reconstituiri nu au nicio semnficație. De la început am avut garanția că aici se joacă un teatru ieftin de când am mers la Coșoveni la acei milițieni. (…) Lui Gheorghe Dincă nu am ce să îi reproșez. Poate doar că a răpit-o, dar în rest el nu are nicio vină. Cei care nu își fac treaba sunt vinovați”, a precizat bunicul Luziei Melencu în direct la România TV. 

Astăzi este a doua zi de reconstituire în care anchetatorii vor culege date în cazul Luizei Melencu.

Citește și http://hosting2086364.online.pro/autoinstalator/wordpress/ai-ramas-fara-permis-nicio-problema-de-acum-tu-decizi-perioada-de-suspendare-a-permisului-auto-senatul-a-adoptat-tacit-un-proiect-prin-care-soferii-isi-pot-alege-perioada-de-suspendare-a-permisulu/

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here