- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu: Citu a inventat turismul de vaccinare! Stam si ne uitam la...

Ciolacu: Citu a inventat turismul de vaccinare! Stam si ne uitam la TV cum isi arata bicepsii, tricepsii, tricourile. Nu vaccinezi intai focarele? Mama mea va veni maine la tratament pentru boala cronica de care sufera si va fi vaccinata la Fundeni, nu am reusit sa o inscriu pe platforma, deci oamenii vin sute de kilometri sa se vaccineze la spital in loc sa se vaccineze la ei acasa!

- Advertisement -

Liderul social demcoratilor Marcel Ciolacu, a atacat Exectuvul condus de Florin Citu, joi seara, acuzandu-l ca isi face campanie electorala pe tema vaccinari anti COVID. Acestaa nu au fost singurele acuzatii, liderul PSD e nemultumit de faptul ca centrele de vaccinare sunt putine si oamenii din tara trebuie sa parcurga „sute de kilometri” pana la un astfel de centru, in acest sens Ciolacu dand-o exemplu pa mama sa, despre care spune ca sufera de o boala cronica si urmeaza ca maine sa se vaccineze.

  • „Vaccinul nu are efect imediat, dupa 12 zile incepe sa aiba un efect clar. Si noi nu ne-am vaccinat profesorii?
  • Inteleg ca pe platforma nu se mai fac inscrieri trei saptamani, pentru ca nu mai sunt lucruri. Unu din zece batrani cu boli cronice a reusit sa se inscrie pe platforma. Citu a inventat turismul de vaccinare, oamenii vin la spitalele, bolnavi cronici, la tratament si acolo sunt vaccinati. Mama mea va veni maine la tratament pentru boala cronica de care sufera si va fi vaccinata la Fundeni, nu am reusit sa o inscriu pe platforma, deci oamenii vin sute de kilometri sa se vaccineze la spital in loc sa se vaccineze la ei acasa.
  • Focarele sunt in magazine, in supermarket-uri, in transportul in comun. Stam si ne uitam la TV cum isi arata bicepsii, tricepsii, tricourile. Nu vaccinezi intai focarele?”
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here