Acasă Noutati interne Ciolacu: Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria...

Ciolacu: Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă pe nimic cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei! Legea privind neînstrăinarea acţiunilor deţinute de stat la companiile naţionale nu trebuie sa treaca!

Marcel Ciolacu continua acuzatiile la adresa Executivului condus de Florin Citu legat de vindrea companiilor de stat incepute la sfarsitul saptamnii trecute. Ciolacu acuza din nou Executviul Citu ca pregateste „cel mai mare jaf din istoria modernă a țării” referdindu-se la cele mai puternice și mai rentabile companii de stat. Liderul PSD spune ca Legea privind neînstrăinarea acţiunilor deţinute de stat la companiile naţionale nu trebuie sa treaca.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu:

Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării!
Vrea să vândă – PE NIMIC! – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei!
Au încercat să facă asta și anul trecut! Nu le-a mers! Și acum ne vom opune, cu toate forțele! Proiectul lui Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de #PSD și votate anul trecut, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă!
România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene – Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie!

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here