- Advertisement -
Acasă Politica Ciolacu: Sindicalistii care striga in strada au dreptate! Austeritatea lui Citu este...

Ciolacu: Sindicalistii care striga in strada au dreptate! Austeritatea lui Citu este o minciuna! Este inuman și umilitor să majorezi salariul minim cu 25 de bani pe oră într-o țară unde 50% dintre salarii sunt între 1.300 și 1.600 de lei lunar, iar prețurile alimentelor și energiei au explodat!

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, ataca Executivul condius de Florin Citu si ia apararea sidicnatelor care ies in strada in ultimele zile si reproseaza inghetarea salariilor. Ciolacu spune sindicalistii au dreptate cand striga ca austeirtatea anuntata de Executiv „este doar o minciuna”. Liderul PSD spune ca „este umilitoare marirea salarilor cu 25 de bani rpaportat la salarii”. Ciolacu reproseaza de asemena Guvernului ca preturile la energie si alimente „au explodat”.

Postarea integrala a lui Marcel Ciolacu:

Mâine ne vom întâlni cu liderii principalelor confederații sindicale din țară pentru a ne consulta asupra principiilor pe care construim bugetul național alternativ, precum și pe indicatorii macroeconomici.
Datele noastre preliminare arată că este corect tot ceea ce mii de sindicaliști strigă de la începutul anului în stradă. Că #austeritatea lui Cîțu este o minciună! Că este inuman și umilitor să majorezi salariul minim cu 25 de bani pe oră într-o țară unde 50% dintre salarii sunt între 1.300 și 1.600 de lei lunar, iar prețurile alimentelor și energiei au explodat! Că împrumuturile aberante ale guvernaților s-au scurs în buzunarele clientelei de partid, la populație și firme neajungând nimic!
❗ Nu au vrut să mărească #alocațiile copiilor. Deși Germania, de ex., exact asta a făcut anul trecut, iar acum, în America, președintele Biden vrea să dea între 3.000 și 3600 de dolari pe an pentru fiecare copil.
❗ Nu au mărit #salariile și #pensile conform legii. În schimb, prietenii puterii s-au îmbogățit din tunurile cu măști, gen Unifarm sau Romarm, sau din furtul de tablă, vezi cazul Baronului de la Iași cercetat de DNA!
❗ Nu au ajutat #firmele locale. România a avut cel mai slab răspuns fiscal anti-pandemie din Europa. Doar promisiuni electorale, în realitate sprijinul concret nici măcar acum nu a ajuns la firmele afectate!
Românii trebuie să știe adevărul în privința finanțelor țării. Bani sunt și nu doar pentru clientela puterii!
Vom prezenta #miercuri varianta noastră de buget, care demonstrează că sunt bani pentru a mări veniturile românilor și a ajuta masiv economia! Vom arăta că #sănătatea poate și trebuie finanțată suplimentar! Vom explica românilor cum România se poate dezvolta prin #stimularefinanciară și nu prin austeritate fiscală!
#BunăstareNUînghețare

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here