Acasă Noutati interne Codrin, intr-unul dintre rarele momente de luciditate: "Bogdan Stanoevici nu a murit...

Codrin, intr-unul dintre rarele momente de luciditate: „Bogdan Stanoevici nu a murit din cauza Covid! El a luat un microb în spital”

Si totusi, chiar si Codrin mai reueste sa fie mai aiba momente de luciditate. Fostul secretar general al PSD reuseste sa spuna un adevar asupra cauia s-a trecut partial cu vederea astazi, si anume ca actorul Bogdan Stanoevici a murit ca urmare a infectiilor din Spitalul Pantelimon din Capitala, ci nu din cauza COVID-ului. Social demcoratul spune pe facebook ca a actorul a fost prezentat azi ca fiind decedat din cauza COVID.

Postarea integrala a lui Codrin Stefanescu:

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat și un curajos cum rar mai întâlnești in zilele noastre! Propaganda asta infectā spune cā din cauza virusului ucigaș! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru cā a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de covid, dar l-a învins! Ziceți adevārul, nu mințiți! Nu vā bateți joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viața sa pânā in ultima secundā! Dumnezeu sā te aibā in pazā, Bogdan!”
Reamintim ca actorul Bogdan Stanoevici era internat de mai multe saptamani in spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, initital pentru infectie cu coronavirus. Ulterior, in ultimele zile cand inca avea OVID, acesta s-a infectat cu o bacterie la Spitalul Sfantul Pantelimon in care se afla internat, ceea ce i-a agravat starea de sanatate. Desi se vindecase de coronavirus, starea acestuia a continuat sa se agraveze ca urmare a infectiei, in aceasta dimineata fiind anuntat decesul sau.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here