Acasă Extern Controversatul OMS despre 2021: Al doilea an al pandemiei de COVID-19 ar...

Controversatul OMS despre 2021: Al doilea an al pandemiei de COVID-19 ar putea fi şi mai dur in comparaţie cu primul, dat fiind modul în care noul coronavirus se răspândeşte, în special în emisfera nordică. După sărbători, în unele ţări situaţia va fi mult mai rea înainte de a deveni mai bună”,

Organizatia Mondiala a Sanatatii vine cu noi avertisment, si de data tot negativ. Chiar daca primele vaccinuri au fost deja date in folosinta si deja mai bine de 30 de milioane de oameni s-au vaccinat impotriva COVID, OMS transmite ca anul 2021 ar putea fi un an chiar mai dur decat 2020, motivul invocat fiind faptul ca „noul coronavirus se răspândeşte, în special în emisfera nordică”. OMS a continuat pe aceeasi linie, punctand faptul ca in unele tari „situatia va fi mult mai rea inainte de a deveni mai buna”.

Al doilea an al pandemiei de COVID-19 ar putea fi şi „mai dur” în comparaţie cu primul, dat fiind modul în care noul coronavirus se răspândeşte, în special în emisfera nordică, pe măsură ce intră în circulaţie variante mai contagioase, a indicat miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

„Intrarea în cel de-al doilea an ar putea fi chiar mai dură având în vedere unele dintre dinamicile transmisiei”, a declarat directorul OMS pentru urgenţe sanitare, Michael Ryan în cadrul unui eveniment în social media.

„După sărbători, în unele ţări situaţia va fi mult mai rea înainte de a deveni mai bună”, a declarat Maria Van Kerkhove, directoarea departamentului tehnic de combatere a pandemiei de COVID-19 din cadrul OMS.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here