- Advertisement -
Acasă Noutati interne CTP o ataca pe Monica Pop deoarece nu recomanda vaccinul impotriva coronavirusului...

CTP o ataca pe Monica Pop deoarece nu recomanda vaccinul impotriva coronavirusului din prima faza: „Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național” / Monica Pop: Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. Are păreri total neavizate, dar poate se spună civilizat. Cine e CTP, la scara întregii țări?”

- Advertisement -

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o pe Monica Pop dupa ce aceasta declarat intr-o emisiune la Digi24 ca nu recomanda vaccinul impotriva coronavirusului din prima faza deoarece inca nu se cunsoc efectele adverse. Jurnalistul a catalogat-o pe acesta la postul de stiri drept „un virus biped care dezinformeaza agresiv”.

„Însă sunt acești viruși bipezi foarte periculoși care dezinformează agresiv, ba chiar creează panică la nivel național. După părerea mea, este de discutat în ce măsură astfel de afirmații afectează siguranța națională. De pildă, avem o declarație a unei doamne doctor, medic oftalmolog. Ce spune, la televizor, în văzul țării: „Vă mai spun încă o dată: peste 3 ani, face leucemie unul care face vaccinul și fac toți. Faceți copilului dvs vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare. Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, 5 ani”, a spus CTP.

Medicul Monica Pop i-a raspuns junralistului, numind afirmatiile lui Cristian Tudsor Popescu drept”seclerate, ale unui om bolnav”. Monica Pop a spus ca parerile acestuia sunt neavizate, insa le paote spune civilizat. Acesta a intrebat cine de CTP pe scara intregii tari.

„Eu cred că eun gest nepoliticos față de mine să puneți așa ceva. Sunt afirmații scelerate, de om bolnav. CTP i-a înjurat și pe Patriarh și pe mulți alții. Are păreri total neavizate, dar poate se spună civilizat.

Nu are Drepitate. Nu are importanță că eu sunt oftalmolog. Cum își permite ca un om ca el, care e detestat de toată lumea, să spună așa ceva.

Cine are indicație de vaccinate? cine poate să spună că este sigur un vaccin? Cât se știe despre efectele secundare, a la long, ale vaccinului?

CIne e CTP, la scara întregii țări?”, a spus Monica Pop.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here