- Advertisement -
Acasă Politica Dancila: "Paul Stanescu a tradat din prima clipa. Imediat dupa arestarea lui...

Dancila: „Paul Stanescu a tradat din prima clipa. Imediat dupa arestarea lui Dragnea, a venit la mine in birou si mi-a spus ca trebuie sa imi dau demisia. Demisia din functia de premier. Am intrebat de ce. Nu mi-a dat nicio explicatie”

- Advertisement -

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, a delcarat joi seara la Antena 3 ca primul coleg social demcorat care a tradat-o a fost Paul Stanescu. Aceasta a spus ca imediat dupa arestarea lui Liviu Dragnea din mai 2019, Stanescu a dat buzna in biroul sau si i-a cerut demisia fara ii prezinte vreun motiv.

„Paul Stanescu a tradat din prima clipa. Am sa dau cateva exemple. Imediat dupa arestarea lui Dragnea, a venit la mine in birou si mi-a spus ca trebuie sa imi dau demisia. Eram premier. Demisia din functia de premier. Am intrebat de ce. Nu mi-a dat nicio explicatie. Deci eu am considerat si consider ca Paul Stanescu avea de fapt alta tinta si alte obiective, avea ca obiectiv tinte personale, preluarea partidului. I-am explicat ca nu pot face acest lucru. I-am explicat ca am responsabilitate si fata de partid si fata de tara”, a spus Viorica Dăncilă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here