Acasă Extern Doanld Trump dupa ce a fost cenzurat pe toate retelele de socializare:...

Doanld Trump dupa ce a fost cenzurat pe toate retelele de socializare: „Cred că ‘Big Tech’ îi fac un lucru oribil ţării noastre şi cred că va fi o greşeală catastrofală pentru ei. Ei provoacă divizare. Aceste companii au făcut o greşeală teribilă şi că există o contra-mişcare la acţiunile platformelor Big Tech”

Presedintele american Donald Trump a avut azi o prima reactie intr-o conferinta de presa sustinut la Casa Alba dupa ce a fost cenzurat pe toate retelele de socialziare, acesta fiind in imposibilitatea de a mai comunica online . Liderul de la Casa Alba a spus platformele Big Tech comit lucruri oribile impotriva SUA si ca este o greseala pe care o vor plati. Acesta a spus ca site-urile de socialziare nu fac decat sa provoaca diviziuni si va exista curand o contra miscare la actiunile platfroemlor Big Tech.

„Cred că ‘Big Tech’ îi fac un lucru oribil ţării noastre şi cred că va fi o greşeală catastrofală pentru ei. Ei provoacă divizare. Aceste companii au făcut o greşeală teribilă şi că există o contra-mişcare la acţiunile platformelor Big Tech” a declarat presedintele american Donald Trumop de la Casa Alba.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here