- Advertisement -
Acasă Extern Dobroesti, comuna in care locuieste premierul Ludovic Orban, intra in carantina! Comuna...

Dobroesti, comuna in care locuieste premierul Ludovic Orban, intra in carantina! Comuna are in prezent o rata de infectie de peste 10 la 1.000 de persoane

- Advertisement -

Comuna premierului Ludovic intra din aceasta seara in carantina. Doboresti, una dintre cele 6 localitati din Ilfov care intra in carantina, are in prezent o rata de infectie de nu mai putin de 10.57 la 1.000 de persoane, fiind una dintre localitatile cele mai afectate de pandemie din intreaga tara. Reamintim ca incepand de sambata seara cu ora 22.00, 6 localitati din Bucuresti si alte 8 din Constanta intra in carantina.

In urma analizei de risc, in baza Hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta emisa la propunerea Directiei de Sanatate Publica a judetului Ilfov, respectiv Constanta, tinand cont de evaluarea epidemiologica avizata de catre Institutul National de Sananatate Publica, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a emis in data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonala, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Magurele cu satele apartinatoare Alunisu, Dumitrana, Magurele, Pruni si Varteju, Corbeanca cu satele apartinatoare Ostratu, Petresti si Tamas, Popesti Leordeni, Dobroiesti cu satele apartinatoare Dobroesti si Fundeni si Mogosoaia, din Judetul Ilfov”, se arata intr-o informare transmisa de GCS.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here