Dragnea dă de înțeles într-un discurs la Târgoviște că propunerea guvernului pentru postul de comisar European e Rovana Plumb

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lăsat să se înțeleagă vineri, la Târgoviște, că Rovana Plumb ar putea fi propusă de Guvernul României în funcția de comisar european după alegerile europarlamentare.

”Nu știu pe ce loc va decide partidul să fie Rovana Plumb pe lista pentru europarlamentare, dar eu o voi propune pe primul loc. Și după euro, o voi ruga pe doamna Dăncilă să o mai propună și altceva pe doamna Rovana Plumb”, a declarat Dragnea la Târgoviște, unde a participat la alegerea Rovanei Plumb în funcția de președintă a PSD Dâmbovița, în locul lui Adrian Țuțuianu.

G4Media.ro a scris încă dee săptămâna trecută, citând surse din interiorul PSD, că Rovana Plumb ar putea fi propusă pentru funcșia de comisar european din partea României (detalii aici).

Citește și http://dc360.ro/iohannis-e-rea-vointa-refuzul-psd-de-a-repara-un-buget-care-in-mod-evident-va-genera-efecte-negative-in-economie-resimtite-din-pacate-de-cetateni/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.