VIDEO V.V. Dăncilă, la Bruxelles: Am pornit pe acest drum al președinției Consiliului UE conduși de o convingere fermă proeuropeană

Premierul Viorica Dăncilă prezintă, joi, la Bruxelles, prioritățile președinției României la Consiliul Uniunii Europene, ea susținând că “românii au pornit pe acest drum conduși de o convingere fermă proeuropeană”.

“Am pornit pe acest drum al președinției Consiliului Uniunii Europene conduși de o convingere fermă proeuropeană (…) Este nevoie să ascultăm vocea cetățenilor cu privire la direcția pe care Uniunea Europeană trebuie să o urmeze”, a spus premierul ]n sesiunea plenară a Comitetului Economic și Social European.

Discursul premierului Viorica Dăncilă la Comitetul Economic și Social European #Romania2019EU #VioricaDancila #EESC

Discursul premierului Viorica Dăncilă la Comitetul Economic și Social European#Romania2019EU #VioricaDancila #EESC

Publicată de Guvernul României pe Joi, 24 ianuarie 2019

Ea a mai susținut, în sesiunea plenară a Comitetului Economic și Social European, că “o Uniune Europeană puternică și coezivă este răspunsul cu care președinția României vine în fața cetățenilor europeni”.

Citește și http://dc360.ro/tariceanu-il-ataca-pe-iohannis-atragem-atentia-presedintelui-ca-potrivit-prevederilor-constitutionale-reprezinta-interesele-nationale-si-angajeaza-romania-prin-semnarea-de-acorduri-negociate-de-guv/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.