Acasă Politica Firea il ataca pe Iohannis si intreg Guvernul Orban: Cu totii ne...

Firea il ataca pe Iohannis si intreg Guvernul Orban: Cu totii ne putem da seama cine este și ce simte actualul președinte al României pentru majoritatea românilor numind pensiile și alocațiile ca fiind ”pomeni”. Orban, girat de Klaus Iohannis, este responsabil pentru gestionarea execrabilă a pandemiei. Omul girat de el la Sănătate, Neluțu Tătaru, a blocat singura modalitate de reducere a contaminării comunitare – testarea extinsă

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea ataca un ultima sa postare de pe pagina de facebook o parte semnficativa din Guvernul Orban, intre care pe ministrul Fiantelor Florin Citu, ministrul Educatiei Monica Anisie sau pe ministrul Sanatatii Nelu tataru. De asemenea Firea ii ataca si pe Iohannis sI Orban. Despre presedintele Iohannis, fostul primar al Capitalei spune ca lumea si-a putut da seama ce simte acesta pentru populatie daca numeste pensiile si alocatiile copiilor drept „pomana”. Legat de premierul ludovic Orban, Firea spune ca este principalul responsabil pentru „gestionarea execrabila a pandemieie”.

Postarea integrala a Gabrielei Firea:

„A propos de derapajul antidemocratic al președintelui Iohannis din această seara, câteva precizări. LuCovid Orban, girat de Klaus Iohannis, este responsabil pentru gestionarea execrabilă a pandemiei. Omul girat de el la Sănătate, Neluțu Tătaru, a blocat singura modalitate de reducere a contaminării comunitare – testarea extinsă. Omul girat de el la Primărie – fratele interlopilor -, nu mișcă un deget pentru oameni, zero acțiuni, mai nou blochează intenționat, cu sprijin liberal, alegerea viceprimarului USR-Plus – ceea ce frânează activitatea în București.

Omul girat de el la Finanțe – Vasi Deficit Selfie Cîțu -, ne-a îndatorat pe următoarele generații, omul girat de el la Educație – Anisie Pepsiglas -, nu are nicio soluție viabilă pentru sprijinul elevilor și profesorilor, a mai și promis tablete care nu au sosit, omul girat de el la Energie – Virgilică Condamnare Popescu -, nu modernizează CET-urile care poluează Capitala, omul girat de el la Muncă – Violeta Bau Bau Alexandru -, va rămâne în istorie cu “performanța” unui milion de șomeri.

Tot președintele țării a girat, chiar aplaudat, închiderea școlilor, a piețelor, măsurile aspre care au distrus industria HoReCa.

Faptul că numește pensiile si alocațiile “pomeni” vorbește explicit despre cât de mult îl doare sufletul de oameni. De oamenii simpli – foarte mulți în România -, pentru care alocația și pensia sunt vitale.

Un președinte de țară trebuie să se ridice deasupra luptei politice, deasupra conflictelor din campaniile electorale.

Trebuie să fie președinte și pentru românii care nu au fost la vot, și pentru cei care au fost și au votat altceva decât partidul său, adică PSD, USR – Plus, UDMR, Pro România, PMP etc

Klaus Iohannis nu mai păstrează nicio aparență constituțională! Nu mai are nicio sfială! Nicio limită!

Se manifestă ca un președinte disperat de partid care vede că pierde teren și începe să facă greșeli.

Zilele trecute, mai renunțase la vinovatul de serviciu : Peee- seee- deeee!! Și se comporta ca un șef de agenție de marketing și publicitate pentru vaccinul anti-covid.

Aflând că românii nu sunt așa de entuziasmați să se vaccineze cu un vaccin care nici nu este omologat definitiv, nu este dat în producție, sunt încă multiple controverse, a abandonat tema vaccinului și a revenit la dragostea, pardon!, ura cea dintâi : Pe-se-deee!!!

Cu un așa președinte de facto, PNL calcă vertiginos pe urmele PNȚ-CD. Să nu-i deranjăm!

Oamenii văd și înțeleg. Nu mai pot fi manipulați și duși pe piste false. Și nici cu zăhărelul.

#TaraEuropeanaPierdutPresedinte
#DerapajPrezidential
#CaLaNoiLaNimeni”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here