Acasă Politica Firea: „Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un...

Firea: „Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave cu care se confruntă cetățenii, din cauza incompetenței guvernului PNL. Eșec total în gestionarea pandemiei! Spitalele sunt sufocate, anul școlar e compromis, salariații riscă să-și piardă locurile de muncă, inflația crește, iar economia se prăbușește. Argumentul că nu sunt bani este argumentul prostului care nu știe să guverneze”

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a acuzat miercuri seara pe pagina sa de facebook Guvernul Orban si pe presedintele Klaus Iohannis de faptul ca incerca sa provoace scandal politic in scop propagandistic pentru a isi asunde „incompetenta”. Acesta acuza intre altele Guvernul de „esec total in gestionarea pandemiei”, de faptul ca „au compromis anul scolar” sau de faptul ca cetatenii isi pierd locurile de munca. Firea reproseaza de asemenea decizia anuntata a liberalilor de nu mari pensiile cu 40% chiar daca Curtea Constutionala va hotara urmatoarea data ca trebuie. Firea a spus ca argumentul lbieralilor ca nu sunt bani „e argumentul prostului”.

Postarea integrala a Gabrielei Firea: 

„Klaus Iohannis și Ludovic Orban încearcă cu disperare să provoace un scandal politic pentru a deturna atenția publică de la problemele deosebit de grave cu care se confruntă cetățenii, din cauza incompetenței guvernului PNL. Eșec total în gestionarea pandemiei! Spitalele sunt sufocate, anul școlar e compromis, salariații riscă să-și piardă locurile de muncă, inflația crește iar economia se prăbușește.

Acestea sunt lucrurile grave de la care încearcă ei să abată atenția, pentru că ei sunt vinovați!

Președintele și Orban instigă la dezordine constituțională și nerespectarea legii spunând că nu vor respecta decizia CCR dacă va aproba a doua oară majorarea pensiilor cu 40%.

Este practic un îndemn intolerabil de la cel mai înalt nivel pentru nerespectarea legilor statului și a regulilor democratice.

Argumentul că nu sunt bani este argumentul prostului care nu știe să guverneze.

Rolul unui Guvern e să stimuleze economia pentru a produce prosperitate cetățenilor.

#GuvernareIncompetenta
#NimicPentruOameni
#GuvernarePNLCorupta
#GuvernulLuiFaraSolutii”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here