Acasă Justitie FOTO Efectul bumerang! De cand Stelian Ion a anuntat ca este luata...

FOTO Efectul bumerang! De cand Stelian Ion a anuntat ca este luata in considerare cresterea varstei de pensioanre pentru magistrati deorece o mare parte ies la pensie si la 45 de ani, numarul cererilor de pensionare in cadrul magistratilor a crescut de 5 ori

Propunerea acutalului ministru al Justitiei, Stelian Ion, de a indrepta problema pensionarii prea timpurie a magistratilor, multi dintre acestia chiar si la varsta de 46 de ani, a avut efect invers. De la data de 31 decembrie, la momentul cand ministrul Justitiei, Stelian Ion, a anuntat ca ar putea cresterea varsta de pensioanre in cadrul magistratilor, numarul magostratilro care s-au grabit sa se pensioneze a crescut de 5 ori.

Mai exact, daca anul trecut 5 procurori si un judecator isi depuneau cererile de pesnionare in perioada 31 decemberie -6 ianuarie, de data aceasta este vorba despre 18 procurori si 8 judecatori care si-au depus cererea de pesionare in aceeasi perioada.

Informatia vine dupa ce un site de stiri a cerut informatii cu privire la situatia pensionarii magistratilor in intervalul 31 decembrie – 6 ianuarie.

content-image

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here