FOTO Unul dintre Otokarele achiziționate de primarița Firea a intrat direct in copac! Se vehiculează că autovehiculul a rămas fără frâne!

Unul dintre autobuzele nou-intrate pe traseele din Bucuresti, cumparate de Primaria Capitalei de la compania turca Otokar, a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier.

Din imagini se poate observa ca impactul a fost destul de puternic. Autobuzul era la capat de traseu, fara pasageri, in zona Autobazei Titan, Policolor.

Incident șocant în Capitală: un autoboz Otokar a intrat într-un copac

Otokar parbriz spart

Nu se cunosc la acest moment detalii despre starea de sanatate a soferului.

Potrivit unor informatii obtinute de Ziare.com, se merge pe doua ipoteze in cazul acestui accident. Una dintre ele ar fi ca soferul conducea cu viteza prea mare si a pierdut controlul vehiculului.

A doua este mai grava, existand posibilitatea ca autobuzul sa fi ramas fara frane, iar soferul, care nu prea ar avea experienta si vechime, ar fi evitat un impact iminent cu un alt autovehicul.

Citește și http://dc360.ro/iohannis-e-rea-vointa-refuzul-psd-de-a-repara-un-buget-care-in-mod-evident-va-genera-efecte-negative-in-economie-resimtite-din-pacate-de-cetateni/


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.