Acasă Politica Ludovic Orban incalca propriile reguli, din nou! Premierul, prins la inghesuiala in...

Ludovic Orban incalca propriile reguli, din nou! Premierul, prins la inghesuiala in judetul Dambovita! Alaturi de premier au mers in judet si ministrul Virgil Popescu, conslierul Virgil Guran, mai multi lideri locali si zeci si zeci de sustinatori

Desi presedintele Klaus Iohannis are cel putin 2-3 iesiri saptamanale in care in ultima periaoda in care pe langa ca cearta PSD-ul, recomanda de fiecare data populatiei sa respecte cu sfintenie regulile impuse de autoritati. Totusi, cel care se conformeaza cel mai putin este chiar premierul Ludovic Orban, care a dat o raita cu 9 zile inaintea parlamnetarelor in judetul Dambovita, acolo unde distanarea sociala si numarul de persoane maxim admise de autoritati au fost complet uitate de liberali.

Premierul ludovic Orban a venit insotit la Dambovita, în Târgoviște, in localitatea Petrești, alaturi de si ministrul Virgil Popoescu, consilierul Virgil Guran, mai mult lideri locali si nu in ultimul rand zeci si zeci de sustinatori. Din ceea ce se poate vedea doar in cadru (nestiindu-se daca grupul de multime continua si in spate) putem vorbi lejer de 50 de persoane care doar la distantare sociala nu erau cu gandul. Exista totusi si un bonus, dupa cum se observa in imagini, intr-adevar, toata lumea purta masca.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here