Acasă Extern Ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire, il apara pe Donald Trump...

Ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire, il apara pe Donald Trump dupa cenzura la care a fost supus de retelele de socializare: „Reglementarea giganţilor informatici nu poate fi făcută chiar de către oligarhia informatica. Ma declar socat de deciziile impotriva lui Trump. Denunt amenitarea oligarhiei digitale la adresa statelor şi a democraţiilor. Doar poporul suveran, statele şi justiţia au legitimitate pentru reglementarea domeniului respectiv”

Dupa ce in mod surprinzator, cancelarul Angela Merkel (cunoscuta pentru politica progresista mult mai apropiata de politica democratilor din SUA) i-a luat apararea presedintelui Donald Trump dupa ce acesta a fost cenzurat pe toate stie-urile de socializare, ministrul francez al Economiei, i-a luat la randul sau apararea liderului de la Casa Alba in urma cenzurii l-a care a fost si este supus. Politicianul a declarat cu ca „reglementarea gigantilor informatici nu poate fi facut chiar de olgarhia informatica”. Acesta s-a declarat socat de decziile luate impotriva liderului de la Casa Alba si a spus ca denunta „amenintarea oligarhiei digitale la adresa statelor si a democratiilor”. Acesta a spus ca „numai poporul suveran, statele si justitie au legitimitatea pentrum reglementarea domeniului respectiv”.

„Reglementarea giganţilor informatici nu poate fi făcută chiar de către oligarhia informatica. Ma declar socat de deciziile impotriva lui Trump. Denunt amenitarea oligarhiei digitale la adresa statelor şi a democraţiilor. Doar poporul suveran, statele şi justiţia au legitimitate pentru reglementarea domeniului respectiv” a declarat Ministrul francez al economiei, Bruno Le Maire.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here