Acasă Politica Minsterul Sanatatii despre vaccinurile in cutiile de pizza: "Separăm vaccinurile în cutiile...

Minsterul Sanatatii despre vaccinurile in cutiile de pizza: „Separăm vaccinurile în cutiile mici care sunt puse la rândul lor în camere frigorifice, păstrând temperatura optimă de 2-8°, până la 5 zile”

Ministerul Sanatatii vine cu primele precizari dupa ce la Slobozia vaccinurile au venit in cutii de pizza. Ministerul da asigurari ca toate procedurile s-au respectat si ca cutiile de pizza sunt noi si curate si ca decizia ca vacciinurile sa fie transportate in acest mod a fost luata ca aprte din „soluțiile rapide, sigure și eficiente”.

„Vaccinurile pleacă din centrele regionale în transporturi mari și ajung la Direcțiile de Sănătate Publică din fiecare județ. Ca să ne asigurăm cu nu irosim niciun vaccin, trebuie să ducem la centrele de vaccinare exact cât este nevoie. Separăm vaccinurile în cutiile mici care sunt puse la rândul lor în camere frigorifice, păstrând temperatura optimă de 2-8°, până la 5 zile”, au scris reprezentanții ministerului.

Aceștia susțin că aceste cutii sunt noi și curate. „Și, da, pledăm vinovați: pentru viteză și concentrați fiind pe soluții rapide, sigure și eficiente, la fel ca și colegii din alte țări, am deturnat câteva cutii din drumul lor spre producătorii de pizza. Promitem că vom râde și noi pe tema asta la finalul campaniei de vaccinare, când vom reveni împreună la normalitate”, se mai arată în postare.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here