- Advertisement -
Acasă Politica PMP catre PLUS: „Dacian Cioloș, după ce a făcut un clip de...

PMP catre PLUS: „Dacian Cioloș, după ce a făcut un clip de campanie urcându-se, exact ca Putin, pe un tractor și a ieșit la arat, încearcă să curețe cu erbicid post-emergent scaiul neomarxist ce s-a lipit de hainele USRPlus.Domnule Cioloș, ne-am uitat la consilierii și primarii USRPlus care au refuzat să jure cu mâna pe biblie, exact ca marxiștii. Pe rit nou, nu se mai ard bibliile, doar sunt date la o parte.”

- Advertisement -

Miscarea Populara condusa de facto de Traian Basescu a transmis un mesaj intt-un comunicat de presa in care critica dur partidul condus de Dacian Ciolos, acuzandu-l ca este de fapt un partid de stanga, neomarxist, care nu are nimic de a face cu dreapta, asa cum a declarat Dacian Ciolos ca este orientat ideologic partidul pe care il conduce.

PMP incepe critcand ultimul videocplip electoral promovat de catre PLUS in care mai multi membrii ai partidului apar impreuna arand pamanatul. Partidul condue de Basescu il compara pe Dacian Ciolos cu Vladimir Putin legat de respectivul videcolip de promovare.

Miscarea Populara critica de asemena refuzul mai multor membrii PLUS alaturi de alti membrii USR, de a jura cu mana pe biblie. PMP spune ca PLUS este un partid de marxisti care pe model nou nu mai ard bibliile, ci le dau la o parte.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here