Acasă Politica Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, infectat cu COVID19: ”A treia oară n-am...

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, infectat cu COVID19: ”A treia oară n-am scăpat. Nici nu pot să-mi imaginez cum şi de unde l-am luat!”

Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a fost diagnosticat cu COVID19. Anuntula fost facut de primar pe pagina sa de facebook. Acesta a spus ca nu isi poate imagina de unde a luat virusul si ca deja a intrat deja 14 zile in carantina. Fritz mai spune ca a avut simptome in urma carora a mers si s-a testat, mentionand printre altele dureri musculare si o stare subfebrilă.

Postarea integrala a lui Dominic Fritz:

A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19.
Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască.
Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus.
Primăria Timișoara va rămâne pe mâini bune, ale viceprimarului

Ruben Lațcău

, care va îndeplini atribuțiile de primar ce îi sunt delegate conform Hotărârii Consiliului Local. Ruben va deveni tată chiar în zilele următoare și îmi pare rău că îi răpesc primele zile cu fiul lui. Imediat ce instanța va valida și supleantul din Consiliul Local, Ruben Lațcău va convoca Consiliul Local în formulă completă și să votăm pe al doilea viceprimar, Cosmin Tabără.

Călătoria la București o voi face la sfârșitul acestei luni când, împreună cu președintele Consiliului Județean, Alin Nica, vom discuta la Guvern despre proiectele comune și ale orașului. Voi transmite oricum propunerile de proiectele ale Timișoarei miniștrilor pe care urma să-i întâlnesc mâine și poimâine, cu speranța că ne vom vedea sănătoși după ce ies din izolare.
Sunt în legătură constantă cu echipa din Primărie care lucrează la centrele de vaccinare, să putem începe cât de curând posibil cu procesul de vaccinare.
Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here