Acasă Justitie Procurorul general Gabriela Scutea spune ca soarta lui Costel Alexe este in...

Procurorul general Gabriela Scutea spune ca soarta lui Costel Alexe este in mainile lui Iohannis: Examinarea referatului DNA se poate face într-un timp suficient de scurt. Presupun că nu va dura mai mult de o zi pentru înaintarea ei.Depinde de decizia pe care o va lua președintele României după examinarea propunerii noastre. Asta este procedura prevăzută de lege, președintele este cel care cere efectuarea urmării penale față de un ministru”,

Soarta fostului ministru al Mediului, Costel Alexe este in mainile presedintelui Klaus Iohannis, a spus-o chiar marti dimineata procurorul general al Romaniei, Gabriela Scutea. Acesta a declarat junralistilor in aceasta dimineata ca examinarea referatului Directiei National Anticoruptie se poate face intr-o perioada foarte scurta de tump, mentionand ca nu va dura mai mult de o zi. Acesta a spus ca ulterior, decizia de urmarire penala este in mainile presedintelui Romaniei, asta deoarece procedura prevazuta de lege prevede ca acesta este cel care poate cere efectuarea urmaririi penale fata de un ministru.

„Examinarea referatului DNA se poate face într-un timp suficient de scurt. Presupun că nu va dura mai mult de o zi pentru înaintarea ei. Asta înseamnă că, începând de astăzi, din a doua parte a zilei, este posibil să finalizăm referatul de sesizare a președintelui României. Depinde de decizia pe care o va lua președintele României după examinarea propunerii noastre. Asta este procedura prevăzută de lege, președintele este cel care cere efectuarea urmării penale față de un ministru”, a spus Gabriela Scutea la Antena3.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here