- Advertisement -
Acasă Noutati interne Propietarul celor 35 de cai ambandonati in frig la Techirghiol a fost...

Propietarul celor 35 de cai ambandonati in frig la Techirghiol a fost identificat si amendat cu suma de doar 3.000 de lei! O parte din animale au murit

- Advertisement -

Propietarul cailor amb ambandonati la Techirghoil in urma cu cateva zile a fost descoperit. Desi vorbim despre zeci de animale ambandonate in strada, unele dintre ele moarte intre timp din cazua lipsei hranii si a apei, propietarul animalelor nu a fost amendat decat cu suma de 3.000 de lei. Cu privire la animalele gasite vii, insa in stare precara de sanatate, acestea au fost plasate în custodie la o unitate sanitar-veterinară, starea de sănătate a acestora fiind bună, cu două-trei excepţii.

„Proprietarul cailor de la Techirghiol a fost identificat şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei conform Legii 205/2004”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, Irina Topoleanu, a declarat pentru News.ro că starea de sănătate a cailor respectivi este bună, cu două, trei excepţii.

„Caii au fost preluaţi şi duşi la o unitate autorizată sanitar-veterinar unde li se asigură şi asistenţă sanitar-veterinară şi condiţii şi hrană. Vor rămâne acolo 45 de zile, cât este valabilitatea ordinului de plasare, timp în care proprietarul trebuie să facă dovada că poate asigura facilităţile de adăpostire, hrănire şi asigurarea condiţiilor de bunăstare a acestor animale pentru a le putea revendica. Caii sunt bine, au o stare bună de sănătate, exceptând două sau trei exemplare, şi erau subnutrite. Sunt clinic aparent sănătoşi, reactivi, fără alte semne de boală”, a afirmat Irina Topoleanu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Dosarul penal unde este ? Asta este politia animalelor ? Statul roman ăsta este ! Scuzați expresia dar te piși pe el de stat . Bun pentru curve , proxeneți , drogați , hoți și nu în ultimul rând pentru politicieni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here