- Advertisement -
Acasă Politica Putin despre ridicarea protestatarilor din strada: "Nimeni nu ar trebui să recurgă...

Putin despre ridicarea protestatarilor din strada: „Nimeni nu ar trebui să recurgă la niciun fel de violente încercând să-și apere vreunul dintre obiectivele, în special în domeniul politicii! Toți oamenii au dreptul să-și exprime punctul de vedere în cadrul prevăzut de lege! Orice lucru care depășește legea nu este doar contraproductiv, dar periculos! „Toți oamenii au dreptul la activitate politică, să își exprime opinia, să-și promoveze opinia în conștiința publică, dar în cadrul legii!”

- Advertisement -

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a vorbit luni dupa amiaza in candrul unei intalniri cu studentii despre protestatarii ridicati in aceste zile din strada. Vladimir Putin le-a transmis studentilor ca oricine are dreptul sa protesteze, insa fara folosirea violentei, a oricarui tip de violente. Presedintele Rusiei a condamnat de asemenea folosirea protestelor in scop politic, de catre politicieni, incitand lumea la nesupunere in fata legii. Acesta a spus ca orice fel de protest in numele oricarei cauze, odata ce depaseste normele prevazute de lege, devine periculos. Acesta a spus ca toti cetatenii au dreptul sa isi promoveze opiniile politice in constiinta publica, insa cu conditiile respectarii legii.

„Toate evenimentele de acest gen despre care tocmai am vorbit – nimeni nu ar trebui să recurgă la ele, încercând să-și apere vreunul dintre obiectivele și obiectivele lor ambițioase, în special în domeniul politicii. Nu așa se face politica, cel puțin responsabil.

Am vorbit deja despre astfel de subiecte de multe ori și vreau să subliniez: toți oamenii au dreptul să-și exprime punctul de vedere în cadrul prevăzut de lege. Orice lucru care depășește legea nu este doar contraproductiv, dar periculos „.

El a reamintit că în 1993, tancurile au tras asupra clădirii Consiliului Suprem.

„Tinerii nici măcar nu știu acest lucru. Trăgeau din tancuri. Foc direct la clădirea parlamentului. Și asta nu a fost cu mult timp în urmă. Tinerii, dacă sunt școlari, nu l-au văzut și nu l-au auzit. Pentru ei, este ca invazia lui Napoleon la Moscova în 1812. Atât de departe încât nici măcar nu simt nimic. Dar persoanele în vârstă ar trebui să știe acest lucru, ar trebui să-și amintească și în niciun caz, în special persoanele responsabile, nu ar trebui să permită acest lucru „, a spus Putin.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here