Acasă Economie Realitatea care da peste cap complet analizele specialistilor anti Trump! Rata somajului...

Realitatea care da peste cap complet analizele specialistilor anti Trump! Rata somajului a scazut in SUA sub 10% cu mult mai repede decat prongozau specialistii! Rata somajului a scazut la doar 8,4% in Statele Unite, asta desi specialistii prognozau ca nu va scadea sub 10% pana la sfarsitul anului

Economia Statelor Unite, una dintre cele mai lovite state din lume din cauza pandemiei de coronavirus, isi revine mai repede decat prognozau specialistii, cei mai multi anti Trump/republicani.

Daca majoritarea analistilor economici spuneau ca rata somajului nu va scadea sub 10% pana la sfarsitul acestui an, aceasta a scazut deja la 8,4% la sfaristul lunii august, asta in conditiile in care rata somajului atinsese cote record in aprilie in contextul actual al pandemiei, ajugand la acel moment la 14,2%.

Reamintim ca desi pana la venirea actualei crize (in contextul pandmeiei) economia SUA cunoscuse o imbunatatire radicala fata de perioada administratiei Obama, democratii i-au atacat constant pe republicani in ultimele luni pentru asa zisa „proasta gestionare a a economiei”, profitand de criza provocata de pandemie.

„Cifre super! 1,37 milioane de locuri de muncă create în august”, a reacționat Donald Trump pe Twitter. „Rata șomajului scade la 8,4% (Uau, mult mai bine decât era de așteptat!). Am revenit sub 10% mult mai rapid decât era de așteptat”, a spus liderul de la Casa Alba.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here