Reportera Andreea Dumitrescu care a demisionat de la TVR după ce șefii postului au penalizat-o pentru că nu a vorbit frumos de “partidul iubit” merge la Realitatea TV

Andreea Dumitrescu, jurnalista TVR care și-a dat demisia la începutul săptămânii, după ce a fost retrasă de pe domeniile politice pe care le acoperea, PSD și Parlament, va lucra la Realitatea TV, potrivit unor surse din cadrul acestei televiziuni. Din informațiile HotNews.ro, ea va începe luni lucrul la postul de știri.

La Realitatea TV, ea se va ocupa în principal de Curtea Constituțională (pe care o acoperea și la TVR) și ALDE, dar și de PSD și Parlament, conform informațiilor HotNews.ro.

Andreea Dumitrescu și-a dat anunțat demisia de la TVR după ce, la finele lunii februarie, a fost retrasă de pe Parlament/PSD cu reproșul că ar fi “prea agresivă”. Ea a depus o sesizare în legătură cu acest caz la Comisia de Etică a Televiziunii publice. Dumitrescu a spus, marți, pentru HotNews.ro că “rămâne în presă”, fără alte detalii.

Citește și http://dc360.ro/preacuviosul-fugar-seby-ghita-cu-gandul-la-cele-sfinte-si-dispora-dupa-ce-zilele-trecute-ameninta-profestatarii-statul-sa-dea-bisericii-100-de-milioane-de-euro-pe-an-pentru-romanii-din-strainatate/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.