Acasă Politica Sondaj Novel Research la comanda PNL: 40,5% dintre romani spune ca niciun...

Sondaj Novel Research la comanda PNL: 40,5% dintre romani spune ca niciun partid politic nu ar fi putut guverna mai bine decat PNL. Doar 31,5% dintre romani spun ca alte partide ar fi putut guverna mai bine decat liberalii /47,2% dintre romani cred ca programul de guvernare al PNL ar putea schimba Romania

Un sondaj realizat la comanda PNL de catre casa de sondare „Sondaj Novel Research”arata rezultate cu care cel putin teoretic liberalii ar trebuie sa privesasca cu o mentalitate de invingatori. Conform sondajului, nu mai putin de 40,5% dintre romani au declarat ca nimeni in fara PNL nu ar fi putut guverna mai bine. 18,5% nu au stiut ce sa spuna iar doar 31,5% dintre romani au indicat alt partid politic decat PNL.

Reamimtind ca este vorba despre un sondaj comandat de PNL, dintre cei 31,5% care spune ca alt partid ar fi putut guverna mai bine decat liberalii, cei mai multi nu stiut sa indice si un partid care ar fi putut guverna mai bine (13,5%), dupa care cei mai multi au indicat PSD (11,7%) si USR (9,1%).

Sondajul continua cu programul de guvernare prezentat saptamana trecuta de PNL. Conform aceluiasi sondaj 49,3% dintre cetateni stiu in mare parte despre ce este vorba in programul de guvernare prezentat de liberali si 42,3% nu stiu.

Dintre cei care stiu 47,2% considera ca programul este revolutionar si ca ar duce Romania spre un trai mai bun, in timp ce 42,3% sunt sceptici.

Sondajul a fost realizat la comanda PNL, în intervalul 20 – 23 octombrie, pe un eşantion de 1.238 de persoane în intervalul 18 – 20 noiembrie, pe un eşantion de 1.036 de persoane, prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviews), eşantionul fiind reprezentativ pentru populaţia în vârată de 18 ani şi peste din România. Marja de eroare este +/- 2,8% pentru un nivel de încredere de 95%.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here