Acasă Justitie Stelian Ion: Pe partea de coruptie as vedea un mare progres in...

Stelian Ion: Pe partea de coruptie as vedea un mare progres in ultimul timp, s-a lucrat poate mai discret, dar vom vedea bilantul DNA

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat miercuri seara la Antena 3 ca pe aprtea de coruptie exista un mare progres in ultima vreme, mentioand ca acest lucur nu se vede doearece s-a lucrat mai discret in ultima vremee. Acesta spus ca isi exprima increderea ca viitorul bilant DNA va dovedi acest lucru. Stelian Ion a spus ca la sfarsitul mandatului de ministru al Justitiei, cand trage linie, vrea sa vada ca oamenii au capatat mai multe incredere in Justitie.

„Sunt multe probleme legate de justitie, mandatul e unul provocator, la final dupa ce tragem linie vreau sa spunem ca justitia a capatat mai multa incredere din partea oamenilor. Sunt si lucruri bune, dar sunt si multe probleme si din cauza asta uneori justitia nu este asa bine vazuta asa cum ar trebui sa fie, avem mult de lucrat pana cand romanii sa capete incredere.

Pe partea de coruptie as vedea un mare progres in ultimul timp, s-a lucrat poate mai discret, dar vom vedea bilantul DNA in curand si acolo pe cifre, nu pe pareri personale, vom vedea daca sunt progrese sau nu. E important sa nu avem o rata mare a achitarilor. Ideea de baza este aceea ca anchetele sa fie validate prin hotarari sa se vada ca procurorii au facut foarte bine urmarirea penala”, a declarat Stelian Ion.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here