Acasă Politica Tariceanu: "Ieri seară, dl Iohannis a ieșit DIN NOU la TV! De...

Tariceanu: „Ieri seară, dl Iohannis a ieșit DIN NOU la TV! De data asta ca să ne spună că a trecut un an de când a fost ales președinte. A recunoscut că îi pare rău că nu a făcut nimic. De fapt, că a făcut cam ce a făcut și în primul mandat: NIMIC! Ieșirile propagandistice au un singur scop, distragerea atentiei de la intrebarile pe care ar trebui sa le punem Guvernului: Unde sunt măștile pe care le-ați promis celor defavorizați? Unde sunt tabletele promise copiilor? „O să schimbați Constituția ca dl Iohannis să mai poată avea încă 2 mandate de președinte?”

Fostul sef al Senatului Calin Popescu Tariceanu a reactionat pe pagina sa de facebook dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis de marti seara de la Palatul Cotroceni in care a criticat dur PSD, spunand ca este vinovatul principal pentru actualul sistem de sanatate. Tariceanu spune ca Iohannis a iesit la Cotroceni ca sa spuna ca trecut 1 an de cand a fost reales presedinte si ca nu a facut nimic. Fostul premier spune ca iesirea lui Iohannis a fost de fapt o incercare de a muta atentia populatiei de la intrebarile pe care ar trebui sa i le puna zi de zi Guvernului, intre care: „Unde sunt măștile pe care le-ați promis celor defavorizați?”, „Unde sunt tabletele promise copiilor?” sau „O să schimbați Constituția ca dl Iohannis să mai poată avea încă 2 mandate de președinte?”

Postarea integrala a lui Calin Popescu Tariceanu:

Ieri seară, dl Iohannis a ieșit DIN NOU la TV! De data asta ca să ne spună că a trecut un an de când a fost ales președinte. A recunoscut că îi pare rău că nu a făcut nimic. De fapt, că a făcut cam ce a făcut și în primul mandat: NIMIC!

Ieșirile propagandistice ale lui Klaus Iohannis continuă cu un singur scop: să ne distragă atenția de la adevăratele probleme ale țării! De la întrebările pe care ar trebui să le punem zilnic “Guvernului Meu”:

1. Unde sunt măștile pe care le-ați promis celor defavorizați?
2. Unde sunt tabletele promise copiilor?
4. De ce nu deschideți școlile?
5. De ce ați închis piețele?
6. De ce ați închis restaurantele?
7. De ce închideți în case comunități întregi fără să-i testați?
8. Unde sunt cele 110 miliarde lei pe care le-ați împrumutat?
9. Câți bugetari o să dați afară dacă mai sunteți la guvernare în 2021?
10. Cu ce procent o să reduceți pensiile dacă mai rămâneți la guvernare?
11. O să schimbați Constituția ca dl Iohannis să mai poată avea încă 2 mandate de președinte?

Aceste întrebări și multe, multe altele sunt cele pe care dl Iohannis încearcă să le acopere prin ieșirile publice zilnice. Ieșiri în care nu spune nimic, dar lansează mult fum! Nu vă lăsați fentați pentru că dacă ne păcălesc acum… timp de 4 ani păcăliți rămânem!

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here