Acasă Noutati interne Teodosie: Noi ii indemnam pe toti cei care au avizul medicului de...

Teodosie: Noi ii indemnam pe toti cei care au avizul medicului de familie si le spune constiinta, noi ii indemna sa se vaccineze! Dar noi nu obligam pe nimeni, nici nu retinem pe nimeni, lasam libertatea fiecaruia! Eu deocamdata nu ma vaccinez pentru ca am alergie si medicul nu mi-a recomandat inca!

IPS Teodosie a declarat marti seara la Antena 3 nu obliga pe nimeni sa obliga pe nimeni insa in acelasi timp nici nu retine pe nimeni sa isi faca vaccinul. Acesta spus ca recomandabil ar fi pentru enoriasii care au aviz de la medicul de familie si daca asa le spune si propria constiinta, sa se vaccineze impotrivaCOVID19. Legat de propria persoana, acesta a declarat ca are alergii iar medicul nu i-a dat inca o recomandare in acest sens.

„Noi ne implicam mai moderat, pentru ca noi nu suntem vectori de transmitere a unor mesaje medicale, nefiind speciaistti. Noi ii indemnam pe toti cei care au avizul medicului de familie si le spune constiinta, noi ii indemna sa se vaccineze. Dar noi nu obligam pe nimeni, nici nu retinem pe nimeni, lasam libertatea fiecaruia. Eu deocamdata nu ma vaccinez pentru ca am alergie si medicul nu mi-a recomandat inca. Nu avem rezultate pertinente sa putem spune hotarat ‘Faceti vaccinul!’. Noi cand propovaduim Cuvantul lui Dumnezeu nu aveam nicio retinere, e Adevarul, dar iata ca vaccinul are si efecte secundare”, a declarat ÎPS Teodosie.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here