V.V. Dăncilă, lovită de pe front comun! Robert Negoiță: Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăți. Putea să citească de pe o foaie!

Viorica Dăncila a fost ironizata, miercuri, la un eveniment al Asociației Municipiilor, de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță. Edilul si-a exprimat nemultumirea fata de absenta premierului de la reuniune, mentionand ca daca participa, ar fi putut sa citeasca de pe foaie si Asociatia s-ar fi asigurat ca nu i se pun intrebari.

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociație, nu am fost vizitați de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăți. Putea să citească de pe o foaie”, a declarat Robert Negoiță, potrivit Mediafax.

In replica, Eugen Teodorovici, prezent la eveniment, a spus ca Viorica Dancila se afla la Bruxelles, acesta fiind motivul absentei.

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, a rapuns Robert Negoiță.

Premierul Viorica Dancila s-a remarcat prin numeroasele greseli gramaticale si de exprimare pe care le-a facut de la începutul mandatului. Pe de alta parte, Robert Negoita a terminat liceul si a dat examenul de Bacalaureat la 31 de ani. Ulterior, a devenit doctor in Stiinte Judice, existând suspiciuni ca si-a plagiat lucrarea de doctorat.

Citește și http://dc360.ro/pachetul-de-legi-al-senatorului-alde-ist-luptator-contra-bnr-daniel-zamfir-a-fost-declarant-neconistutional/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.