V.V. Dăncilă ne anunţă cu privire la OUG 114 că: “Nimic nu e perfect, totul e perfectibil!”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, că în această săptămână se discută în în Coaliție despre modificările OUG 114, comentând că „nimic nu e perfect, totul e perfectibil”. 

„Săptămâna aceasta tot ce avem de modificat sau ce va rămâne nemodificat, le vom avea în vedere și vom avea o discuție în coaliție”, a spus Dăncilă.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă că, în a doua parte a lunii, Guvernul ar putea adopta o ordonanță de urgență care să completeze OUG 114/2018, după ce vor fi găsite soluții acceptate de toate părțile din domeniile bancar, energie și operatorii de telefonie mobilă. 

”Am avut în ultima perioadă întâlniri pe domeniul bancar și lucrurile au avansat către o soluție acceptată de ambele părți, în condițiile în care nu renunțăm la obiectivele noastre care au generat ordonanța 114. Mă refer la aceste domenii. Ne interesează ca sistemul bancar să investească mai mult în economia românească, să sprijine dezvoltarea economică și o pot face și pentru asta împreună am gândit un mecanism de stimulare a acestui lucru”, a declarat Dragnea.

Citeşte şi http://dc360.ro/toni-neacsu-fost-membru-csm-condamnat-la-inchisoare-si-avocat-al-bombonicai-dragnea-protestele-magistratilor-un-atentat-la-securitatea-nationala-vom-vedea-daca-cineva-mai-poate-opri-frenezia-distr/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.