Acasă Noutati interne Victor Ciutacu: "N-am văzut mișcare de marketing mai tembelă decât scrisoarea solicitării...

Victor Ciutacu: „N-am văzut mișcare de marketing mai tembelă decât scrisoarea solicitării de ajutor pentru domeniul artistic promovată de Tudor Chirilă și asumată de milionarii Inna, Delia, Antonia, Loredana, Brenciu sau Smiley. Mai lipseau la apel influensărițele, animatoarele si clientele false din cluburi, asistentele tv și cămătarii din cazinouri ca să fie treaba oablă”

Moderatorul Romania tv Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de facebook despre faptul ca cei mai cunoscuti artisti din intreaga tara au cerut Guvernului liberal ajutor financiar in contextul pandemiei de coronavirus.

Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de facebook ca nu a vazut miscare de marketing mai tembela decat scrisoarea deschisa catre Guvernul Orban adresata de cei mai cunsocuti artisti din Romania, unii dintre ei milioanri, printre care Delia, Tudor Chirila, Inna, Antonia, Loredana, Brenciu sau Simley. Acesta ironizeaza demersul artistilor, spunand ca mai lipseau de pe lista „influensărițele, animatoarele si clientele false din cluburi, asistentele tv și cămătarii din cazinouri ca să fie treaba oablă”.

Jurnalistul spune ca intelege ca de fapt este vorba despre oamenii din spatele fenoenului si ca acestia sunt adevaratii perdanti ai virusului ucigas, insa felul in care este alcauita scrisoarea catre Guvern duce în derizoriu efortul colectiv și suferința celor cu adevărat afectați.

Postarea integrala a lui Victor Ciutacu:

„N-am văzut mișcare de marketing mai tembelă decât scrisoarea solicitării de ajutor pentru domeniul artistic promovată de trompeta politică a propagandei Tudor Chirilă și asumată de milionarii Inna, Delia, Antonia, Loredana, Brenciu sau Smiley. Mai lipseau la apel influensărițele, animatoarele si clientele false din cluburi, asistentele tv și cămătarii din cazinouri ca să fie treaba oablă.

Da, oamenii nevăzuți din branșă, meseriașii din spatele fenomenului, au nevoie să subziste, pentru că ei sunt marii perdanți ai crizei virusului ucigaș. Dar asumarea publică a demersului de grupul bogătașilor (risipiți prin Dubai și Maldive sau ocupați cu valorizarea businessurilor colaterale) duce în derizoriu efortul colectiv și suferința celor cu adevărat afectați”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here