Acasă Noutati interne Victor Rebengiuc, reactie halucinanta la moartea actorului Bogdan Stanoevici: "A cautat-o! E...

Victor Rebengiuc, reactie halucinanta la moartea actorului Bogdan Stanoevici: „A cautat-o! E o boală pe care o cauţi! Dacă nu o cauţi, nu o găseşti! A căutat chestia asta! Ascultăm fel de fel de foşti securişti care vin şi spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?”

Actorul Victor Rebengiuc a avut o reactie halucinanta la moartea actorului Bogdan Stanoevici. Victor Rebengiuc (extrem de idolatrizat de o parte a presei) aproape ca si-a aratat satisfactia pentru faptul ca actorul in varsta de 61 de ani a murit. Rebenciug a declarat faptul ca Bogdan Stanoevici „si-a cautat-o” . Acesta a spus pandemia de coronavirus este o boala pe care „doar daca o cauti o gasesti”. Rebengiuc (a continuat numindu-l la doar cateva ore de la deces pe Staneovici „secursit” , apostrofandu-l pentru faptul ca in vara a iesit de cateva ori in strada nefiind de acord cu toate masurile impuse de Guvern la acel moment.

“Multă lume a trecut prin asta, asta e exprimarea bună, nu a rămas acolo. E o boală pe care o cauţi. Dacă nu o cauţi, nu o găseşti. Ea te găseşte chiar dacă te protejezi. Eu am stat liniştit acasă, nu m-am băgat în mulţimi şi virusul tot a dat de mine, deşi m-am ascuns cât am putut. Am avut două săptămâni de carantinare la domiciliu şi asta a fost. Cu medicaţia care mi s-a dat am trecut peste. El (n.r Bogdan Stanoeivici) a căutat chestia asta, cred că este o ştire falsă că a murit din cauza nosocomialelor. Că ar trebui să moară toţi cei care se infectează cu aşa ceva în spitale”, a declarat Victor Rebengiuc.

“Trăim o pandemie, este peste tot, în toată lumea, planeta e bolnavă în momentul de faţă, şi toţi trebuie să luptăm pentru a scăpa de această nenorocire. De ce să nu ascultăm nişte oameni care au posibilitatea să ne dea nişte sfaturi bune, pentru că sunt specialişti în domeniu? În schimb, ascultăm fel de fel de foşti securişti care vin şi spun că nu e bine să fie stare de alertă. Cum vine treaba asta?”, a mai declarat actorul.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

1 COMENTARIU

  1. Mai bine erai tu în locul lui . Nu te-am suferit niciodată . Cu ce esti tu jegule mai bun ca el ? Esti mai bun ca te baga tv-ul in seamă ? Îmi este sila de tine securistule !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here