- Advertisement -
Acasă Noutati interne VIDEO Dani Mocanu are un nou dosar penal! Manelistul apare intr-un nou...

VIDEO Dani Mocanu are un nou dosar penal! Manelistul apare intr-un nou videcolip alaturi de un leu grav ranit! Acelasi Mocanu aparea anul trecut intr-un alt videoclip controversat unde promova sclavia sexuala, insa nu i s-a intamplat nimic

- Advertisement -

Dani Mocanu, cel mai controversat manelist din Romania dintre toti „cantaretii” acestui gen, apare intr-un nou videoclip foarte controversat la 1 an disatanta fata de alt videcolip chiar mai contrvoersat, videoclip pentru care a fost de asemenea dat in judecata, dar cum justitia romana protejeaza tiganii, nu i s-a intamplat absolut nimic. Daca anul trecut Dani Mocanu promova sclavia sexuala, acum acleasi individ a inregistrat un nou videoclip controversat in care apare alaturi de un leu ranit la una dintre labe.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, transmite IPJ Argeș.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

Videoclipul a scandalizat România, iar mai multe persoane, printre care și politicieni, au făcut sesizări la Poliţie şi la Garda Naţională de Mediu.

„Dacă nu te-a oprit nimeni până acum, te opresc eu. Am văzut clip-ul „STOP ROMÂNIA” (Dani Mocanu) unde apare un leu cu răni multiple. Toleranţa mea e considerabilă, dar ea se opreşte la cruzimea împotriva animalelor”, a spus, zilele trecute, Tudor Tim Ionescu.

Reamintim ca la sfaristul lunii iulie 2019, acelasi individ inrgistra un videoclip in care promova sclavia sexuala asupra femeilor. Desi a fost si la acea vreme dat in judecata, manlistului nu i s-a intampla absolut nimic, asa cum rar in Romania li se intampla vreodata ceva tiganilor interlopi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here