Acasă Politica VIDEO Donald Trump, mesaj catre americani: "Violenta nu isi are locul in...

VIDEO Donald Trump, mesaj catre americani: „Violenta nu isi are locul in Statele Unite! Niciunul dintre adevăraţii mei partizani nu ar putea fi favorabil violenţei politice! Dacă faceţi asta, nu sprijiniţi mişcarea noastră, o atacaţi, atacaţi ţara noastră! Nu putem tolera asta!”

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj video catre americani in contextul ultimelor evenimente. Liderul de la Casa Alba a transmis faptul ca violentele nu isi au locul in Statele Unite ale Americii si ca niciunul dintre sustinatorii sai nu ar putea fi favorabil violentei politice. Acesta le-a transmis americanilor care sunt de acord cu violentele, ca nu sprijina Statele Uniute, ci dimportiva, o ataca, ceeace este de netolerat.

„Niciunul dintre adevăraţii mei partizani nu ar putea fi favorabil violenţei politice”, a declarat el într-o înregistrare video în care nu se referă deloc la recenta punere sub acuzare de către Congres pentru că a încurajat asaltul simpatizanţilor săi asupra Capitoliului.

„Dacă faceţi asta, nu sprijiniţi mişcarea noastră, o atacaţi, atacaţi ţara noastră. Nu putem tolera asta”, a adăugat el.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here