Acasă Educatie VIDEO Iohannis: Dragi dascali, pășim cu toții pe un teritoriu necunoscut și...

VIDEO Iohannis: Dragi dascali, pășim cu toții pe un teritoriu necunoscut și tocmai de aceea va fi nevoie de multă răbdare, flexibilitate și energie, va trebui să găsiți resurse interne și adesea să vă adaptați la situații neprevăzute. Sunt convins însă că veți reuși să îi însoțiți pe copii în fascinanta călătorie a cunoașterii, fie in clasa, fie de la distanta! Dragi elevi, fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți un supererou, am foarte mare încredere în voi!

Este prima zi de scoala iar mesajele politicneilor aflati la putere pentru profesori si elevi sosesc pe banda rulanta. Primul mesaj din aceasta dimineata cu privire la inceperea noului an scolar a venit din partea presedintelui Iohsannis.

Acesta s-a adresat prima data profesorilor, transmitandu-le ca anul acesta vor avea parte de o „dubla responabilitate” si ca parasesc pe un „teritoriu necunoscut” si va fi nevoie sa dea dovada de „rabadare, flexibiliotate si energie”. Acesta le-a mai transmis ca este convins sa se vor descurca cu elevii preadandu-le atat fizic de la unitatile de invatamant cat si online.

Presedintele e avut un mesaj si pentru elevi, carora le-a transmis ca fiecare dintre ei poate deveni un supererou daca se spala pe maini si poarta mastile de protectie.

Chiar dacă astăzi începem un nou an școlar altfel decât erați obișnuiți, entuziasmul, nerăbdarea și bucuria de a reveni la școală au rămas neschimbate. Trecem cu toții printr-o situație care, în urmă cu câteva luni, ar fi părut posibilă doar în cărți sau în filme. Până când vom reuși să învingem virusul care ne-a schimbat tuturor modul de viață, va trebui ca la școală să respectați câteva măsuri speciale, concepute pentru a nu pune în pericol sănătatea voastră și a celor dragi. Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți un supererou care, atunci când poartă mască, se spală des pe mâini și ascultă îndrumările cadrelor didactice, își ocrotește părinții și bunicii, cei mai expuși pericolului de a se îmbolnăvi. Eu am foarte mare încredere în voi și, împreună, vom trece cu bine prin această perioadă!
Dragi dascăli,
Frumoasa misiune pe care v-ați ales-o devine anul acesta una extrem de grea. Obiectivul prioritar de a oferi învățământ de calitate este dublat acum de necesitatea desfășurării actului educațional în condiții sanitare cât mai sigure, deopotrivă pentru elevi și cadre didactice. Pășim cu toții pe un teritoriu necunoscut și tocmai de aceea va fi nevoie de multă răbdare, flexibilitate și energie, va trebui să găsiți resurse interne și adesea să vă adaptați la situații neprevăzute. Sunt convins însă că veți reuși să îi însoțiți pe copii în fascinanta călătorie a cunoașterii, fie că vă veți afla alături de ei în clasă, fie la distanță, prin intermediul mijloacelor de comunicare on-line.
Vă doresc un an școlar cât mai bun și vă mulțumesc pentru implicarea voastră!”

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here