- Advertisement -
AcasăExtern15 partide conservatoare, statetegie comuna impotriva progresistilor de la Bruxelles! Participanţii au...

15 partide conservatoare, statetegie comuna impotriva progresistilor de la Bruxelles! Participanţii au discutat despre o cooperare mai strânsă în Parlamentul European pe teme precum protejarea suveranităţii statelor membre şi poziţia categorica impotirva imigraţiei ilegale: „Ne reafirmam opozirtie fata de o Europă guvernată de o elită autoproclamată! Impreună vom pune capăt uzurpării care concentrează puterea în mâinile elitelor europene”

- Advertisement -

In timp ce Romania doarme pe politica externa de 32 de ani, tara noastra avand niste fie niste glume, fie niste pui de securisti de la A la Z pe scena politicii romanesti, in Europa, mai ales in tarile vecine Romaniei (tari numite de deontologii de la noi „tari eurosceptice”) lucurile se misca cat se poate de serios pe langa noi. 15 partide conservatoare din Europa centrala, de est si de vest au organizat sambata o intnunrie la Varsovia in care au discutat despre o alianta in cadrul Parlamentului European impotriva progreistilor. Liderii partidelor conservatoare si-au reafirmat pozitia ferma impotirva autoproclamatei elite europene, de fapt niste baieti cu idei progresite care impart proapgandtistic lumea si politicenii in buni si rai in functie de considerentele lor subiective. Cele 15 partide conservatoare s-au experimat printre altele total impotriva imigratiei ilegale si tendintelor antioccidentale in care duc Europa progresistii.

”’Ne reafirmam opozirtie fata de o Europă guvernată de o elită autoproclamată. Numai instituţiile suverane ale statelor au o deplină legitimitate democratică” au spus intr-o delcaratie comuna liderii celor 15 partide politice.

‘Fie (…) împreună vom pune capăt uzurpării care concentrează puterea în mâinile elitelor europene (…), fie ne vom confrunta cu extinderea competenţelor (instituţiilor europene) şi contractarea a ceea ce este una dintre cele mai bune invenţii ale umanităţii, adică statele suverane”, a declarat premierul polonez Mateusz Morawiecki.

„Este nevoie de o cooperare mai strânsă în Parlamentul European”, care să includă ”organizarea de reuniuni comune şi alinierea voturilor asupra chestiunilor comune, precum protejarea suveranităţii statelor membre şi poziţia asupra imigraţiei ilegale”.

„Partidele reunite la Varşovia doresc să discute despre modalităţile în care pot contracara încălcările repetate ale tratatelor UE de către Comisia Europeană şi alte instituţii europene, crearea mecanismului care va permite suspendarea fondurilor europene pentru acele ţări despre care Comisia Europeană consideră că „încalcă statul de drept”, ua mai declarat liderii celro 15 fromatiuni conservatoare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -