Warning: Undefined variable $open_graphite_head in /home/dc360/public_html/wp-content/plugins/open-graphite/_open_graphite.php on line 619
- Advertisement -
AcasăNoutati interneAndrada Cilibiu, tanara care a depus plangere penala impotriva lui Alexandru Balan,...

Andrada Cilibiu, tanara care a depus plangere penala impotriva lui Alexandru Balan, vloggerul care instiga la viol impotriva minorelor deorece sustinea ca de imbraca „prea provocator” este amenintata la randul sau cu violul de susutinatorii vloggerului in varsta de 28 de ani

- Advertisement -

Alexandru Balan, controversatul vlogger care instiga intr-un videcolip live la violat minore deoarece, sustinea acesta, ca fetele din ziua de azi s-ar „imbraca prea provocator'”, are parte de sustinatori inflacarati care ii iau acestuia aparea si ameninta cu violul la randul acestora pe cei care il contesta pe controversatul vlogger.

Mai exact, vorbim de Andra Clibiu, o tanara putin trecuta de varsta de 18 ani, care a facut plangere impotriva vloggerului cu gandire care s-ar incadra perfect in randurile membrilor ISIS. Tanara a scris recent pe pagina sa de facebook ca dupa plangerea depusa impotriva vloggerului Andrei Balan pentru declaratii sexiste instigatoare la viol, s-a trezit la randul sau pe o alta retea de spcializare cu mesaje de amenintare la viol la randul sau. Comform tinerei, cei mai mutli dintre cei care ii iau apraraea vloggerului si o ameninta sunt minori, cu varsta de mai putin de 18 ani.

Postarea integrala a Andradei Cilibiu:

Ieri noapte cineva m-a amenințat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieți de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru „Colo” Bălan. Un altul m-a sunat toată noaptea și mi-a trimis un vocal în care spunea „Cine e tăticul tău?” – parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan. Am fost făcută femeie proastă, handicapată, mu*stă etc.

Sper că v-ați convins cât de periculos este acest individ pentru publicul său țintă. Sper că YouTube o să închidă cât mai repede contul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -