VIDEO Masuri extreme luate in capitala Statelor Unite! Washington a declarat stare de asediu dupa ce pentru a doua noapte la rand protestatarii violenti au incercat sa rupa gardurile care inconjoara Casa Alba / Ca masura de protectie Donald Trump a fost mutat pentru o oră într-un bunker subteran

A fost a cincea noapte la rand de porteste violente in Statele Unite in mai multe orase, printre care si capitala Washington. Sute de protestatari au incercat pentru a doua noapte la rand sa rupa gardurile care incojoara Casa Alba. Protestatarii violenti s-au luat din nou la bataie cu fortele de ordine asupra carora au aruncat cu cocktail Molotov, gunoaie si in general ce le venea la indemana.

Pentru ca amoploarea protestelor violente nu se diminueaza iar pentru a doua seara la rand protestatarii incerca sa rupa gardurile care inconjoara Casa Alba, Washington a decis sa intre in stare asediu. Starea de asediu presunpune interdicţia de circulaţie între orele 23.00 și ora 06.00.

In acelasi timp, din cauza protestelor de duminica seara, s-a luat si masuri si in privinta mutarii presedintelui american Donald Trump intr-un bunker subteran ca masura de protectie.

Reamintim ca de 5 zile au loc porteste violente in Statele Unite. Protestatarii distrug si incendiaza localurile si masinile parcate pe langa care trec, orasul Minnepolis artatand in prezent ca dupa razboi.

Protestarii sunt violenti inclusiv cu fortele de ordine, acestia arucand atat in politisti cat si in masinile acestora cu cocktail Molotov, gunoiae sau pietre, astfel ca zeci de masini de politie au fost avariate pana in acest moment.

De asemena, duminica, trupul carbonizat al unui barbat a fost gasit langa masina acestuia, dupa ce incercase sa isi salveze viata dupa ce protestarii i-au incndiat acestuia masina in timp ce se adfla in ea.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *