- Advertisement -
AcasăPoliticaA la Romania. Cinci minsitere raman cu mai putin bani la rectificarea...

A la Romania. Cinci minsitere raman cu mai putin bani la rectificarea bugetara. Banii taiati vor merge catre ministerul Justitiei si ministerul Agriculturii

- Advertisement -

In tara dosarelor DNA facute la misto, cei mai mult dintre politicienii anchetati fiind achitati, in tara in care clanurile interlope, proxenetii, traficantii de carne vie, camatarii si alte categorii de acest fel se afla in proportie de aproape 100% in libertate si fac inca legea in orasele mici si mijlocii si in mediul rural (cei mai multi fiind mana in mana cu diversi parlementari/lideri locali) la rectifciarea bugetara, Guvernul a decis ca 5 ministere vor primi mai putini bani (e vorba de Dezvoltare, Infrastrcutura, Transporturi, Mediu, Finante) urmand ca banii sa fie redistribuiti catre alte doua ministere.

Este vorba de ministerul Agriculturii (aici fiind de inteles teoretic necesitatea alocarii unei sume mai mari avand in vedere ca Romania are un mare potential dus in gard de toate Guvenrele de dupa 89 ) si ministerul Jusititiei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -