- Advertisement -
AcasăNoutati interneFOTO Absolut socant. Un roman a devenit campion mondial la un "sport"...

FOTO Absolut socant. Un roman a devenit campion mondial la un „sport” care presupune rezistenta la agresiuni fizice. Romanul s-a lasat desfigurat pentru 5.000 de euro

- Advertisement -

Cu toate ca se presupune ca evoluam, dupa 2.000, din toate punctele de vedere daca lasam tehnologia la o parte, lumea este intr-un regres continuu, oamenii fiind tot mai dispusi practic la orice fel de compromisuri pentru bani.

Desi pare greu de crezut, exista un „concurs” de contact fizic care presupune a te lasa mutilat in urma loviturilor puternice primite in fata. Pe scurt, concurentul care rezista unui numar cat mai mare de rivali in urma loviturilor reciproce cu palma peste fata, este declarat castigator. Noul campion mondial al acestui „sport” este chiar un roman, care s-a lasat mutilat pentru suma de 5.000 de euro, nu ca o alta suma oricat de mare ar justifica ose te lasai mutilat si umilit.

”N-ai ce face, așa e când nu știi să renunți. Eu știu dacă o să-mi mai revin… Dacă mai concurez? Dacă-s destui bani, da. Am câștigat 5.000 de euro, asta-i situația. Pot să mănânc, jumătate de gură e bună. Am 100 de kilograme.

Nu mă doare, mi-a deformat capul, da. Dacă a meritat? Nu știu dacă a meritat”, a spus Sorin Comșa, romanul „comapion”.

palme2
comsa17
com
comsa16
- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -