- Advertisement -
Acasă Noutati interne Acuzatii grave aduse la adresa medicilor! Parintii unui baiat de 3 ani...

Acuzatii grave aduse la adresa medicilor! Parintii unui baiat de 3 ani acuza faptul ca copilul lor a murit din incompetenta medicilor de la salvare: Prima salvare a sosit fara medic. In loc sa il aduca la spital, asistentii medicali au chemat inca o salvare cu medic, salvare care a sostit dupa o pra. Baiatul meu a murit pe drum. Daca il duceam eu direct, ajuingeamde 5 ori la spital

- Advertisement -

Acuzatii grave la adresa cadrelor medicale in Botosani. Parintii uniui copil de 3 ani, acuza medicii de faptul ca prin modiul care au actionat, l-au condamnat pa moarte pe copiliul acestora. Printii spun ca copilul lor de 3 ani era racit de aproximativ o saptamana, insa cand era casa cu bunica sa, acesta ai inceput sa scuipe sange, asa ca a sunat la salvare. Prima salvare a venit fara un medic, insa, iar asistentii medicali, in loc sa il duca pe acesta direct la spital, au apelat la inca o salvare cu medic, salvare care a venit abia dupa o ora. Cea de a doua salvare a hotarat sa il transporte la spital pe copil, insa in drum spre spital, acesta a murit.

A stat o salvare acolo cu el, eu nu am putut să îl iau, și a așteptat acea salvare o oră medicul principal cu o altă salvare. Și băiatul meu a murit pe drum încoace. Dacă eram eu, ajungeam de 5 ori la spital cu el. Eu am făcut 100 de km aseară, ei au făcut 30”, a declarat Alexandru Mancaș, tatăl copilului.

S-a simțit rău, a început să scuipe sânge, ei s-au panicat și au sunat la salvare. L-au luat viu și a ajuns mort la spital. Pe mine mă deranjează că a stat o oră prima salvare ca să vină a doua. De ce nu au trimis medicul? Au trimis un amărât de asistent...”, a mai spus tatăl.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here