Adio masuri de relaxare incepand cu 1 iulie! Grupul de suport tehnico-ştiinţific a decis la sedinta de la Ministerul de Interne ca din cauza numarului in crestere de persoane infectate si decedate sa nu se mai ia nicio masura de relaxare de la 1 iulie! Rastaurantele raman inchise, la fel si locurile de joaca din mall-uri si teatrele

Nu se vor mai lua masuri de reaxare de la 1 iulie asa cum initial se anunta. Decizia a fost luata de catre Grupul de suport tehnico-ştiinţific la sedinta Ministrului de Interne de luni dupa amiaza.

Decizia de a nu se mai lua nicio masura de relaxare vine dupa ca in ultimele saptamani atat numarul persoanelor infectate cat si cel al deceselor a crescut semnificativ, ajugandu-se din nou la zile in sir in care numarul cazurilor a depasit pragul de 400.

De altfel, reamintim ca in ultimele 2 zile, s-au inregistrat cel mai mare numar decese din ultimele aproape 2 luni, ieri (duminica) 24, azi (luni) 22.

Prin decizia luata azi de Grupul de suport tehnico-ştiinţific, restaurantele vor ramane in continuare inchise, la fel si locurile de joaca pentru copii din mall-uri dar si teatrele.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *