Adolescenta Greta se autosuspecteaza de coronavirus, dar spune ca aproape si-a revenit:” Este extrem de probabil să-l fi contractat, având în vedere combinația de simptome și circumstanțe”

Greta Thunberg revine in atentia opiniei publice dupa saptamani bune in care atentia lumii a fost captata de subiectul coronavirsului. Daca va asteptati sa ne ceara sa avem grija pe perioada gripei sa nu mai intoxicam planeta, lucrurile nu stau deloc asa. Greta a intrat si ea in febra gripei, la propriu se pare.

Mai exact, Greta isi anunta fanii de pe Instagram ca se autosuspecteaza de coronvavirus. Aceasta spune ca in ultimele zile tusea, avea dureri in gat si frisoane, la fel ca tatal ei, care mai avea suplimentar si febra. Prin urmare, Greta spune ca avand in vedere aceste “combinații de simptome și circumstanțe” este foarte posibil sa fi contctat virusul chinez. Brusc insa, fatuca Greta devine optimista spre sfaristul anuntului de pe Instagram, spunand ca aproape si-a revenit de coronavirus si nu mai are nimic: “Ultima răceală a fost mai rea decât asta”

“Aproximativ acum zece zile am început să am anumite simptome (…) Mă simțeam obosită, aveam frisoane, durere de gât și tușeam. Tatăl meu a avut aceleași simptome, dar mult mai intense și cu febră”, a spus Greta pe pagina sa de socializare.

”Este extrem de probabil să-l fi contractat, având în vedere combinația de simptome și circumstanțe”, a continuat ea.

“Practic aproape mi-am revenit. Aproape nu s-a simțit bolnavă. Ultima răceală a fost mai rea decât asta”, a adăugat aceasta.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *